KÄMPA

(förstår att ni inte orkar läsa det här, men i sammafattning ståre att jag tänkter bli frisk!)
Som många vet är barn viruskällor. Barn smittar lättast och ger ofta starka sjukdommar till vuxna. Det är därför dom stänger av badhus i två dagar om nån liten bajsat i vattnet (haha). Iaf, jag bor med min syster och hon är dagmamma, så det springer ofta runt 4-7 barn här varje dag. Inte konstigt att jag blir SJUK HELA TIDEN. MEN. NU. Det går inte beskriva hur less jag är, önskar att jag brutit benet ist. Jag har varit sjuk sen nyår. Magsjuka, influensa och nu jävla cphosta. 


Har börjat ta ett ordentligt snack med mitt immunförsvar och alla vet ju att ett balanserat immunförsvar består av bra kost, sömn och träning. Förra veckan började jag och min syster SERIÖST. Vi har ätit sallad till maten varje dag, haft frukstunder varje dag och jag har druckit minst en liter vatten per dag. Tar till och med vitamin tillskott! Men jag kan ju inte träna för jag är fortfarande sjuk, och gör jag det kommer det bara bli värre. Det värsta jag vet är när folk tycker synd om en. HATAR DET. Ni får tycka synd om fattiga och dödsjuka människor. Inte mig längre. Jag jobbar som fan påre, ni skulle bara veta.
Jag vill så gärna kunna va frisk, vara ute och gå med min hund, TRÄNA, gå på krogen, vara med vänner och pojkvän. Och speciellt kunna orka ta tag i skolarbetet som jag hamnat så jävla efter i. Jag tänker inte vara sjuk nå mer. Jag ska kämpa till sista droppen! 
DAGEN JAG KÄNNER - NU MÅR JAG BRA. DEN DAGEN SKALL BLI FÖR EVIGT. Jag ska träna, äta bra och fan hålla mig där!
Åh jag vill bara träna som aldrig förr! 
 

Lovisa Åström

Josefinemmylovisa

RSS 2.0