GO AWAY ANGRY PAIN

Hade en jättetrevligt födelsedag, vi blev flera stycken hemma hos oss, massa massa drinkar och skoj sedan drog vi alla vidare till lokal. I slutändan lite för många drinkar men kvällen slutade på mitt efterlängtade max. (haha)
Såklart har jag alltid för kul så jag tar ju inga bilder, bra där. Får minnas denna kväll i huvet helt enkelt! Lördagmorgon gick Markus upp och städade hela lägenheten och köpte pizza medan jag sov (min otroliga pojkvän alltså!). Resten av helgen blev bara mys och plugg med Emilia.
 
Just nu är jag as less, så sjukt less man kan bli. Är det något jag hatar är det dessa återuppringningssystem, har ringt, ringt och ringt. När jag ÄNTLIGEN får en tid som matchar mot mitt jävla jobbschema, så vad gör dom? ringer dom tiden de sa? NÄ! Jag väntade till och med över min rast.. mer än 20 min senare än de skulle ringt. Hur svårt kan det va att ringa tiden de säger, var är det för jävla system? Skaffa fler som kan ringa upp då eller säg vi ringer dig CA en speciell tid! Så SJUKT SJUKT SJUKT JÄVLA LESS. Har ett jobb då jag inte kan gå ifrån när det ringer, får inte ens ha min mobil på när jag jobbar. Lär ju få ha det här jävla helvetet i flera månader till... får ju ingen jävla hjälp. Istället får jag ligga hemma i smärta och förlora massa penger. Wow underbart. NOT.
Tur jag har en sån bra pojkvän, vänner och syster som stöttar genom allt.
Blev ingen träning idag, hoppas det är bättre imorgon. Hoppas.
Vill bara sluta må illa, vill ha en semla och ligga i min säng /tjocktjej.
 

Lovisa Åström

Josefinemmylovisa

RSS 2.0