New year

Ett nytt år är ju här! Jullovet gick fortare än vad jag någonsin anat. Men skönt har ja då haft de! 
På nyår hade vi trerätters här och sedan drog vi vidare till Oskar och Sofias pyntade hus.
! (går inte ta kort på dessa) 
Vi festade vidare hela natten och passade på att spela beerpong innan alla kom!
 
Igår var det dax för Markus "födelsedagspresent" allt jag sa på han födelsedag va: du kommer bli kidnappad den 4 Januari. Han visste inget, när vi vaknade sa jag att vi skulle på iksu spa "så packade badkläder"
Det skulle vi inte! Först tog jag han till Scandic Plaza och åt världens godaste hotellfrukost, efter det förvirrade jag han som tusan (haha så kul) och vi for upp mot sjukhuset, han fattade verkligen ingenting! När vi kom dit sa jag att vi väntade på något men vi skulle gå in på Östra station och "värma oss" till vår skjuss kom. Sen sa jag att jag hade ljugit men vi ska faktiskt på ett Spa men ett äventyr också! Han stod länge och kollade ut genom fönstret och väntade på "sin skjuss"  men där kom Sofia och Oskar. Han ba ??? Han förstod nästan inget förrän David och Albin kom och vi gick på tåget. Mot övik! 
När vi kom fram till Övik checkade vi in på Spa:et som sitter ihop med paradisbadet. "spa + äventyr" 
Tyvärr fick man inte ha sin mobil på Spa:et så har inga bilder! :( 
Men alltså HERREGUD vilket spa! Var så sjuk impad! De var i allaihopa! aldrig har vi haft de så skönt! Vi hade en egen bubbepool en öppeneld, sen fanns de en varm utomhuspool, och en jättefin "bastuhydda" ute, där inne var det så sjukt mysigt och de fanns 3 olika bastusar, jag älskade terapidum en helt vit bastu som inte var jättevarm bara sådär lagom, somnade där också haha! killarna älskade rummet som det droppade salt ifrån väggarna där fanns de uppvärmda stolar, där nere fanns också relax och en saltvattenpool. Vi åkt ostbricka, tapas, drack vin och öl. Sprang ut och åkte några rutschkanor sen tillbaka till spaet, jäklar va gott vi mådde! Alla var så nöjda, sen till middag gick vi till restaurangen som sitter ihop med spaet, vi fick ett jättemysigt bord med massor med kuddar och personalen kom med badrockar. Grymt! Dit sa vi allt hit ska vi igen! Sedan tog vi snabbtåget hem igen. Så det blev himla lyckat och ett äventyr som det här är mycket roligare än att bara få en grej tycker jag! :) Och gud vad vi längtar till hund nu! 
 
 
Nu är det bara 2 dagar kvar till skolan vilket känns helt ofattbart, vill vara ledig tre veckor till tack. Men jag får då iaf träffa min tjejer igen, och det är alltid saknade. 
 
Men nu har jag suttit här och funderat på det nya året och jag har försökt komma på några mål, så här är dem:
  • Inte frossa sönder, när jag äter kan jag inte sluta. Jag äter inte en bit kladdkaka jag äter 7, sen en till. Måste lära mig och säga nej. 
  • Sortera mera, idag sorterar jag allt men jag tänker att jag ska försöka ännu mer, tex mjukplast, folie och platspåsar åker lätt ner i soporna. 
  • Äta mer vegetariskt och helst sluta äta nötkött! Mitt cravings för nöt har minskat otroligt, jag skulle aldrig ta en nötburgare före en vegetarisk idag. Ja hoppas kunna fortsätta samma som jag kört sen september att äta vegetariskt minst 1 gång i veckan! 
  • Träna 2 gånger i veckan! Det funkar alltid så bra i början på året, sen blire sommar och man får börja om igen. På jul köpte jag ett nytt träningsprogram till mobilen som jag börjat med nu, det är tre gånger i veckan och hittils har de funkat bra! Jag hoppas kunna följa det till målet.
  • Plugga bättre, haha säger jag varje kurs. Men fan plugga några dagar innan tentan, måste ge mig.
  • Vara bättre på att höra av mig, när jag pluggar låser jag in mig i en bubbla och känner mig sämst som inte hör av mig till mina vänner. Måste bli bättre på det! 

Lovisa Åström

Josefinemmylovisa

RSS 2.0